Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą naudoti slapukus. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Susipažinkite su slapukų politika.
Spalio 22 d. Alytaus miesto technologijų mokytojai tobulino savo žinias Alytaus STEAM atviros prieigos centre.
Maisto technologijų, kulinarinio meno ir sveikatinimo laboratorijoje užsiėmimą „Kulinarinis paveldas šiuolaikinėje virtuvėje“ vedė metodininkė Marijona Šumskienė. Šio užsiėmimo metu mokytojai ne tik praturtino teorines žinias apie Lietuvos kulinarinį paveldą, bet ir patys gamino tradicinius patiekalus šiuolaikinėje virtuvėje pasitelkdami naujas technologijas.
Technologijų mokytojai kepė duoną, kurią puošė įvairiais tradiciniais elementais, sužinojo apie lietuvišką beigelių kilmę ir gamino šiuos minkštus, plikytus kvietinių miltų riestainius bei virė tikrą lietuvišką arbatą. Įgytas žinias mokytojai galės pritaikyti ugdymo procese.
Daina Gumenienė, technologijų mokytojų metodinio būrelio (miesto) pirmininkė